انجمن علمی دانشجویی علوم محیطی

انجمن علمی دانشجویی علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی، تشکلی دانشجویی است که از دانشجویان علاقه مند به امور علمی، پژوهشی و فرهنگی تشکیل شده است. این انجمن در اولین دوره­ی خود در سال تحصیلی 94-93 شروع به فعالیت کرده است و تاکنون در زمینه­های مختلف علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی فعالیت­های گوناگونی را از جمله برگزاری سمینارها، کارگاه­ها، همایش­ها، کلاس­ها، عصرانه­های علمی، چاپ نشریه­ی علمی و ... انجام داده است.

استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی
دکتر رومینا سیاح نیا، استادیار گروه برنامه ریزی و طراحی محیط

اعضای انجمن
شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی علوم محیطی را 7 نفر از دانشجویان پژوهشکده علوم محیطی که هر ساله از طریق انتخابات انجمن‌های علمی-دانشجویی برگزیده می‌شوند تشکیل می‌دهند. پیرامون شورای مرکزی، مجمع عمومی دانشجویان عضو انجمن علمی قرار دارند که به طور داوطلبانه در فعالیت‌های گوناگون انجمن، از جمله در تحریریه نشریه « نشریه علمی زیست بوم»، برگزاری کارگاه‌ها، سمینارها، برپایی غرفه‌ی انجمن در نمایشگاه‌ها و دیگر مراسم همکاری می‌کنند.

اعضای شورای مرکزی انجمن فعلی عبارتند از:
 - الهام ابراهیمی (دبیر و مسئول کارگروه پژوهش)
-محمد اکبری نیا (مسئول کارگروه ترویج)
-علی ناطقی (مسئول کارگروه نشریات)
-علی شاهمرادی (مسئول کارگروه روابط عمومی)
-محمد خیری (مسئول کارگروه آموزش)
 -مصطفی کشتکار (مسئول کارگروه مالی)

برخی فعالیت‌های انجمن علمي که برای برگزاری در سال تحصیلی جاری ( 1400) برنامه‌ریزی شده‌اند به ترتیب زیر است:

• کارگاه سیستم اطلاعات جغرافیایی

• کارگاه ارزیابی اثرات آلودگی هوا

• کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی

• کارگاه آموزشی سنجش از دور