کتاب ایران ساسانی در بستر عهد باستان متاخر منتشر شد

23591 بازدید

کتاب «ایران ساسانی در بستر عهد باستان متاخر» به دبیری دکتر نگین میری، عضو هیات علمی گروه باستان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی منتشر شد.

این کتاب تالیف تورج دریایی و ترجمه مهناز بابایی و سومین کتاب از مجموعه «ایران در عهد باستان متاخر» است که در 227 صفحه و توسط نشر سینا وابسته به موسسه انتشارات حکمت منتشر شد.

کتاب ایران ساسانی در بستر عهد باستان متاخر، دربرگیرنده مجموعه مقالاتی درباره جنبه‌های مختلفی از جهان ساسانی است که در سال 2014 میلادی در دانشگاه آکسفورد ارائه شد. در این مجموعه پژوهشگران برجسته حوزه‌های گوناگونی چون سکه‌شناسی، تاریخ، تاریخ هنر، ادبیات پهلوی و مطالعات زرتشتی ‌دریافت‌های مهمی را درباره شاهنشاهی ساسانی، تأثیر و ارتباط آن با تمدن‌های همجوار و نیز تحولات داخلی این شاهنشاهی در طی چهار سده حکمرانی ساسانیان بر فلات ایران و پیرامون آن ‌ارائه کرده‌اند.

میتوانید این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید: