یادداشت های ویژه

دکترحسینی به مناسبت هفته تربیت بدنی

دکتر سید عماد حسینی، رئیس مرکز تربیت بدنی دانشگاه شهید بهشتی

Dr.Hosseini.jpg
تربیت بدنی و ورزش به عنوان پدیده اجتماعی موثر در ابعاد مختلف جامعه و زندگی افراد نفوذ کرده و به بخش جدایی ناپذیری از زندگی تبدیل شده است. پیامدهای مثبت ورزش در ابعاد گوناگون اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی باعث گسترش روزافزون ورزش در اکثر کشورهای جهان شده است.
تربیت بدنی با هدف سالم سازی و تربیت انسان سالم ، شاداب و در نهایت جامعه ای پویا و سالم و عاری از ناهنجاری های جسمی و اخلاقی مهمترین شاخص جهت توسعه جوامع می باشد. امروزه کشورهای دنیا در تلاشند تا با توسعه فعالیت های بدنی و مهیا نمودن بستر لازم برای آن، میزان امید به زندگی، ایجاد رفاقت و مودت در جامعه و سلامتی و استحکام بنیان خانواده هارا تضمین نمایند. در این بین کشور ایران که به سرعت بسوی جامعه میانسالی در حرکت می باشد بشدت این موضوع را احساس می کند. هفته تربیت بدنی بهانه ای ارزشمند برای یاداوری توجه به قشر جوان و اینده ساز این کشور پهناور می باشد. دانشجویانی که مهمترین و ارزشمند ترین عمر عزیز خویش را وقف تحصیل می نمایند تا بتوانند در آینده در مسیر سربلندی ایران قدم بردارند، شایسته هستند تا از امکانات اولیه و مطلوب جهت مشارکت در فعالیت های ورزشی برخوردار باشند.مطالعات میدانی در این دانشگاه نشان داد دانشجویان از امکانات کافی و یا ساعات مناسب برای مشارکت در فعالیت های ورزشی برخوردار نمی باشند.نبود فضاهای مناسب ورزشی روباز و یا سرپوشیده جهت فعالیت در ورزش های همگانی مهمترین دغدغه و مشکلات دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی می باشد.امید است مسئولان و متولیان دانشگاه شهید بهشتی در رفع مشکلات دانشجویان همت عالی خویش را دریغ ننمایندو شاهد رفع نیازها و تنگناه های موجود جهت مشارکت حداکثری دانشجویان در فعالیت های ورزشی باشیم. هفنه تربیت بدنی را خدمت همه دانشجویان،اساتید،همکاران و ورزشکاران این دانشگاه صمیمانه تبریک عرض مینمائیم.