معرفی:

کتابخانه دیجیتال دانشگاه شهید بهشتی با هدف کمک به ارتقاء سطح کیفی آموزش و پژوهش دانشگاه از طریق مجموعه‌سازی، سازماندهی و دسترس‌پذیری منابع اطلاعاتی الکترونیکی بر اساس نیاز اطلاعاتی (اساتید، دانشجویان و پژوهشگران) و همچنین فراهم نمودن بستری مناسب جهت استفاده از این منابع  توسط کاربران در کوتاهترین زمان و مفیدترین شرایط ممکن، فعالیت خود را از سال 1392 به صورت رسمی آغاز نمود.
کاربران محترم می‌توانند با مراجعه به پورتال آذرسا  به منابع موجود در کتابخانه دیجیتال دسترسی پیدا نمایند. (در صورت داشتن مشکل در مرورگر اکسپلور، از مرورگرهای فایرفاکس و کروم استفاده نمایید).

مهمترین وظایف کتابخانه دیجیتال:

  • مجموعه‌سازی و سازماندهی منابع الکترونیک مطابق با نیاز اطلاعاتی کاربران

  • ایجاد پایگاه‌های داده‌ای مالتی مدیا (دیداری و شنیداری)

  • ارائه خدمات document delivery  به کاربران از طریق ایمیل  digitalib@sbu.ac.ir

نحوه اشتراک منابع:

کتابخانه دیجیتال جهت غنی‌سازی مجموعه خود در راستای نیاز اطلاعاتی کاربران، از تمامی اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی خواهشمند است چنانچه منبع الکترونیکی در اختیار دارند که می‌تواند برای سایر کاربران مفید باشد آن را از طریق راه‌های ارتباطی زیر برای واحد مربوطه ارسال نمایند:

  • ارسال از طریق ایمیل  digitalib@sbu.ac.ir

  • تحویل حضوری:  بر روی فلش مموری

  • تحویل به صورت پست: پژوهشگران گرامی لطفا منابع الکترونیکی خود را در قالب سی دی به آدرس ولنجک- بلوار دانشجو- دانشگاه شهید بهشتی- کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه- طبقه دوم- کتابخانه دیجیتال ارسال نمایند.

مریم انصاری
کارشناس مسئول بخش دیجیتال
کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش‌شناسی   
تلفن:  29902332
پست الکترونیک: 
digitalib@sbu.ac.ir